Direktors - Aivars Broks
Telefons 654 07904, elektroniskais pasts:  Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

Direktora vietn. vidussk. māc. darbā - Elīna Bambāne
Telefons 654 07902, elektroniskais pasts:  Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

Mūzikas skolas vadītāja - Kristīna Rusakoviča
Telefons 654 07906, elektroniskais pasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

Saimniecības struktūrvienības vadītāja - Lilija Rusakoviča
Telefons 654 07901, elektroniskais pasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

Galvenā grāmatvede - Iveta Daukšte
Telefons 654 07905, elektroniskais pasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

Bibliotēkas vadītāja - Regīna Velika
Elektroniskais pasts:  Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

Sekretāre - Lana Krilova
Telefons 654 07900, elektroniskais pasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

Dežurants
Telefons – 65407903

Dienesta viesnīcas komandante - Jolanta Kostjukeviča
Adrese Mihoelsa iela 58, Daugavpils
Telefons 65424380

Izglītības iestādes datu aizsardzības speciālists
Elektroniskais pasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. ar norādi "Datu aizsardzības speciālistam"
Pasta adrese: Staņislava Broka Daugavpils mūzikas vidusskola, Kandavas iela 2a, Daugavpils, LV-5401, ar norādi uz aploksnes "Datu aizsardzības speciālistam".

Informācijas ieguves vai ieteikumu gadījumā, kā arī ziņošanas nolūkā par iespējamajiem pārkāpumiem rakstīt iesniegumu uz direktora vārda uz e-pasta adresi Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt..